Missatge d'error

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor a include_once() (línia 1120 de /home/diuen/webs/diuen.barcelonaencomu.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor a require_once() (línia 3161 de /home/diuen/webs/diuen.barcelonaencomu.cat/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor a require_once() (línia 127 de /home/diuen/webs/diuen.barcelonaencomu.cat/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Diuen que...

16-09-2016

El patrocini de les festes de la Mercè per part d'Estrella Damm inclumpleix el compromís de l'Ajuntament de Barcelona de no col·laborar amb empreses acusades de frau fiscal

Marca com a favorit 

Fals. No consta cap comportament empresarial irregular sobre l'empresa Damm, que esponsoritza les festes de la Mercè i altres activitats culturals públiques i privades a Barcelona i Catalunya. Els condemnats per frau fiscal són els Carceller, que formen part del Consell Administratiu de l'empresa. 

 

Els delictes de frau fiscal dels accionistes relacionats amb el seu patrimoni particular no impliquen que l'empresa estigui gestionada de forma fraudulenta. De fet, sobre l'empresa Damm no consta cap irregularitat d'aquest tipus.

De totes maneres, les relacions futures amb l'empresa Damm s'ajustaran al nou decret pioner que prohibeix a l'Ajuntament contractar empreses que usin filials a paradisos fiscals per evadir o blanquejar capital. I per tant, es revisarà si pot haver-hi alguna responsabilitat subsidiària que afecti l'empresa amb relació a aquest cas.

Suposar que tota l'empresa té un comportament il·lícit, perquè alguns dels seus accionistes sí que el tenen, és imputar a l'empresa un delicte de manera injustificada. De moment, no hi ha cap informació que permeti pensar que ni la gestió empresarial ni la seva política de patrocinis tingui relació amb  l'inacceptable comportament de la família Carceller.